Waterpark

Het waterpark

Tijdens uw verblijf kunt u het hele seizoen genieten van waterpark op onze camping! Het bad wordt verwarmd tot 28 graden. Het waterpark biedt een overdekt zwembad, een peuterbad met waterspelen voor kinderen, een jacuzzi om te ontspannen en een solarium om lekker in de zon te kunnen luiren... Alles is op een plek geconcentreerd, zodat u de met uw gezin de mooiste vakantie op de camping met aquatische ruimte in Charente-Maritime kunt doorbrengen!

Het verwarmde en overdekte zwembad biedt u zwemgenot in alle seizoenen!

Het is de perfecte plek om af te koelen, te zwemmen, te duiken en plezier te maken met uw kinderen. Het zwembad wordt bij slecht weer overdekt, zodat de watertemperatuur vanaf de dag van de opening in het vroege voorjaar steeds aangenaam blijft tot aan de sluiting van de camping. Als de zon hoog aan de hemel staat verdwijnt het dak en baadt het zwembad in het licht.

Het peuterbad, de favoriete plaats voor kleine kinderen!

De kleine kampeerders worden niet vergeten! Het verwarmde peuterbad zorgt er voor dat de kleintjes in alle veld kunnen spelen. Tussen de miniglijbaan, de waterstralen van Fluffy de zeester en Leon de olifant voelen de kinderen zich als kleine vissen in het water!

Terras en jacuzzi: ontspanning en welzijn gegarandeerd!

Na het zwemmen kunt u, om uw bruine kleur op peil te houden gebruik maken van de ligstoelen op het solarium. In de schaduw van palmbomen of op een zonniger plaatsje kunt u lekker bijkleuren en uitrusten. Voor extra ontspanning glijdt u in de tot 35° verwarmde jacuzzi! Geniet van de voordelen van whirlpoolbaden om uw vitaliteit te herwinnen en het wellness programma af te ronden !

 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré