Staanplaatsen

Kamperen op Ile de Ré

Dankzij het contrasterende landschap van stranden, wijgaarden, bossen eb bovinden de gezellige dorpen met hun dagelijkse markten, is het Ile de Ré de kampeerbestemming in de Charente-Maritime bij uitstek. Dit beeld wordt versterkt door de authentieke gezelligheid op het eiland met de vele kampeerplaasten dicht bij de natuur. Het eiland biedt « de sfeer van elders ». Hier vindt u het eenvoudige geluk dat een kampeervakantie met zich meebrengt!

Uw ideale vakantie op het Ile de Ré!

In de schaduw van dennenbossen en omringd door het gezang van vogels en het lachen van kinderen in een modern park van 2,6 hectare gelegen tussen zee en bos. Op de fiets bereikt u in korte tijd het leuke stadje La Flotte-en-Ré. Onze camping La Grainetière biedt 50 duidelijk afgebakende plaasten van 80 tot 100 vierkante meter. Of u nu met tent, caravan of Camper reist, U zult genieten van uw verblijf op een rustige plaats, in de schaduw van dennen en steeneiken onder de stralend blauwe lucht van het eiland Ré!

Elke staanplaats is voorzien van:

  • Eén elektrische aansluiting (10A, Europese stekker)

  • Een waterpunt in de directe omgeving

  • Een afvalwater aansluiting

  • Gratis wifi aansluiting, codes zijn op te halen bij de receptive !

Sanitair en comfort

De camping beschikt over 2 moderne en goed onderhouden sanitair blokken. De eerste, gelegen naast het zwembad, beschikt over toiletten, douches en wastafels met warm-en koudwaterkranen.

Om uw comfort te verhogen kunt u gratis gebruik maken van een magnetron en een diepvriezer om uw koelelementen te koelen. Ook kunt u gebruik maken van een wasruimte voor serviesgoed, kleding en schelpen. Om de modern uitrusting van de camping te completeren kunt u gebruik kiezen voor het huren van een koelkast of een barbecue. Dit op aanvraag bij de receptie.

Om uw comfort op de camping op het Ile de Ré te verhogen, kunt u gratis gebruik maken van een magnetron en een diepvriezer om uw koelelementen te koelen, evenals van een wasruimte, serviesgoed, linnengoed en schelpen. En om de moderne uitrusting van de camper te vervolledigen, kunt u kiezen voor het huren van een koelkast of een elektrische barbecue op aanvraag bij de receptie.

Aankomsten zijn elke dag van de week mogelijk. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te controleren kunt u contact met ons opnemen via mail op la-grainetiere@orange.fr of per telefoon op +33 5 46 09 68 86.
Tarieven voor standplaatsen 2020
Open van 1 april tot 30 september 2020
Tarief per nacht BUITEN SEIZOEN
01/04 > 20/06
05/09 > 30/09
MIDDENSEIZOEN
20/06 > 06/07
29/08 > 05/09
HOOGSEIZOEN
06/07 > 29/08
Pakket 2 pers.
Auto parkeren, tent + 2 pers.
21 € 27 € -
Pakket 3 pers. - - 45 €
Extra persoon. 6 € 7 € 10 €
Kinderen onder 7 4 € 5 € 6 €
Elektriciteit 10A 6 € 6 € 6 €
Animal - 8kg (après accord de la direction) 4 € 4 € 5 €
Tent, auto, motor (suppl.) 3 € 3 € 4 €
Bezoeker 4 € 4 € 4 €

Reserveringskosten: 15 €. Toeristenbelasting : 0,66 € per nacht en per persoon ouder dan 18 jaar.. Annuleringsverzekering: 2,7% van het verblijf (optioneel)