Welkom op camping La Grainetière

Een ideale locatie voor een geweldige vakantie!

Tot 30 September 2020 verwelkomen wij u in een warme en vriendelijke sfeer. Ontdek de charmes van Île de Ré op onze 4-sterren camping.

Binnen-buitenzwembad verwarmd tot 29 °, jacuzzi, fietsverhuur, snackbar, winkel, gratis Wi-Fi op het hele terrein... alles wat u nodig hebt voor een ontspannende en rustige vakantie.

Comfortabele accommodatie op Île de Ré

In een bosrijke omgeving geniet u van de natuur met onze 50 standplaatsen en onze 80 huur accommodaties (caravans en Mobilhomes).

Alle accommodaties beschikken over de volgende faciliteiten:

Katoenen lakens, dekens, kussens, matrassen, 1 handdoek en 1 washand per persoon, 2 theedoeken, een elektrische radiator in elke kamer, 4-pits gasfornuis (elektrisch in de PMR), afzuigkap, houten dek en buitenmeubilair, toegang tot gratis Wi-Fi. Broodrooster en een waterkoker kan lening bij de receptie

Onze mobilhomes van het Youpi gamma zijn ook uitgerust met een flatscreen-tv, rolluiken voor de slaapkamerramen en een extra apparatuur in de keuken (en vaatwasser, grill of magnetronoven).

Al onze standplaatsen zijn voorzien van water en elektriciteit (Europese stekker) en een aansluiting op het riool.

Een 4-sterren camping in het hart van de Charente-archipel

Camping La Grainetière****, gelegen in het midden van het 4e grootste eiland van Frankrijk, is de perfecte plek om de rijkdom van de eilanden van de Charente-Maritime en de omliggende steden zoals La Rochelle of Rochefort te ontdekken. Kom en ontdek met ons de geneugten van een vakantie in de Charente tussen erfgoed en natuur.