Onze wellnessruimte met sauna en hammam

Onze ontspanningsruimte nodigt u uit tot een puur moment van welzijn, een pauze van zoetigheid, een moment helemaal voor uzelf! Op het programma: sauna, hammam en massages voor een ontspannen verblijf op het Ile de Ré!

De sauna, het Scandinavische tintje van uw verblijf op het Ile de Ré

Een kleine houten hut, banken aan elke kant, een kachel die een aangename warmte verspreidt... dit is het recept voor welzijn!

De sauna is zeer populair in de Scandinavische landen en biedt u een ongeëvenaard moment van ontspanning. Onze kleine wellnessbubbel is een echt toevluchtsoord voor lichaam en geest en dompelt u onder in een zeer ontspannend droog en warm stoombad.

Dankzij de ontspannende deugden is de sauna de beste plek om even van de stress af te komen en te ontsnappen aan het dagelijks leven. Voor sporters verlicht het de spierpijn, vermindert het pijn en vermoeidheid. Bekend om zijn ontgiftende eigenschappen op het lichaam, helpt de sauna ook bij het elimineren van giftige stoffen en het verlagen van de bloeddruk. Aan de schoonheidskant verbetert de sauna de zachtheid en elasticiteit van de huid door te zweten. Zoveel redenen om tijdens uw verblijf terug te komen!

Hammam, uw ontspanningsritueel met de geur van de Oriënt

De warmte van de hammam, die voortkomt uit een lange oosterse traditie, is veel lager dan die van de sauna, maar veel vochtiger.

De voordelen ervan? Een ontspannend effect op de spieren; u zult zien, u zult snel een echte ontspanning van het lichaam voelen (ook hier zullen sporters en wandelaars het waarderen). Een ontzwellend effect op het lichaam, vooral op de luchtwegen. Een stimulerend effect dat de bloedsomloop stimuleert en stress verlicht. Een weldadig effect op de huid dankzij de warmte die de poriën diep in de huid opent en een volledige reiniging van de epidermis mogelijk maakt. Kortom, de lijst is lang. Het beste is om eens rond te komen kijken en het zelf te zien!

De toegang tot de sauna en de hammam is voorbehouden aan personen boven de 16 jaar. Minderjarigen moeten worden begeleid door een volwassene.

De toegang tot de wellnessruimte kost 7 euro per persoon. Tegen die prijs zou je het mis hebben om jezelf te beroven! En daarna zul je in de verleiding komen om je te laten masseren, toch?

Een massage om je het gevoel te geven dat je op wolk negen zit.

Massages zullen ook deel uitmaken van het kleine wellnessritueel van uw verblijf op het Ile de Ré. Laat u verleiden door de cocooning-sfeer van onze massageruimte en kies de behandeling die het beste bij u past: een ontspannende massage met biologische oliën of een tonische massage, zoals Zweedse massages.

Wat je ook kiest, het is niets anders dan geluk! Sluit uw ogen en laat uzelf in de zachte en deskundige handen van onze beoefenaar achter. Momenten van absolute ontspanning in perspectief, om jezelf te laten gaan en los te laten. Slechts één wachtwoord: sereniteit!

 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré