Activiteiten, vrije tijd en animatie op de Camping à l'île de Ré, Charente-Maritime

Activiteiten, vrije tijd en animatie op de Camping à l'île de Ré, Charente-Maritime

Op onze camping La Grainetière wil men vooral uitrusten! Daarom zijn er niet veel activiteiten, te meer oimdat het eiland een ruime keuze aan vrijetijdsactiviteiten biedt om uw campingdagen en -avonden ritme te geven. Maar dat weerhoudt ons er niet van om u een klein programma aan te bieden speciaal ontworpen voor gezinnen!

Ontspanning voor het hele gezin...

Een kampeervakantie is geslaagd wanneer kinderen zich vermaken terwijl de ouders uitrusten! Van het aquatisch gebied met verwarmd peuterbad tot de speeltuin, met inbegrip van de kinderclub en de speelzaal met biljart, flipperkast en videospelletjes, alles wordt gedaan om ervoor te zorgen dat u aangename momenten doorbrengt met uw gezin ! Onze ervaring leert dat zowel kinderen als ouders dir zeer op prijs stellen.

Sport-, ontspannings- en kampeeravonden

Geniet van uw vakantie op ons eiland door ook aan sport te doen in een ontspannen sfeer. Voetbal, basketbal, tafeltennis of jeu de boules, naar keuze! In de avonden worden activiteiten georganiseerd tijdens de zomer. Apéroconcerten, themamaaltijden, tonen, alle kampeerders, jong en oud, genieten in eer sfeer van goed humeur en gezelligheid!

 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré