De receptie van de camping: laat u leiden naar het Ile de Ré!

Om u te verwelkomen, te informeren en te begeleiden tijdens uw vakantie op het Ile de Ré, staat het receptieteam van de **** La Grainetière camping tot uw beschikking en zal de grootste zorg aan de dag leggen om uw verblijf perfect te maken!

Laat ons u begeleiden, geniet, wij zorgen voor alles!

Zodra u aankomt, geeft ons team u veel informatie over het Ile de Ré, ideeën voor bezoeken en activiteiten voor het hele gezin en een kaart van de fietspaden.
U kunt ook folders, kaarten en andere toeristische brochures ophalen bij de receptie. Een computer met gratis internettoegang is beschikbaar voor kampeerders.

Alles om uw vakantie gemakkelijker te maken

Er is ook een kleine conciërgeservice beschikbaar. We kunnen voor u bijvoorbeeld een excursie op zee boeken rond Fort Boyard of op het eiland Aix, een rondleiding, een restaurant, een taxi...
Een vraag, een opmerking, een klein probleempje in uw stacaravan of op uw standplaats? Het team van La Grainetière begeleidt u gedurende uw hele verblijf en beantwoordt al uw vragen.

Elektrische barbecues

Voor uw grills bieden wij elektrische barbecues te huur aan voor 5 €/dag of 20 €/week. Gasbarbecues zijn toegestaan als u uw eigen barbecue mee wilt nemen. Houd er rekening mee dat houtskoolbarbecues op de camping verboden zijn.

DATUM & UREN VAN DE RECEPTIE

  • Van 1 april tot 30 september is de receptie open van maandag tot en met zondag, van 9 tot 19 uur.
  • Het is mogelijk om buiten deze uren aan te komen of te vertrekken. Neem gewoon contact met ons op.
  • Buiten de openingstijden van de camping is de receptie van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar.
 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré