Verhuur Prijzen van onze camping op het Ile de Ré

Wilt u tegen de beste prijs verblijven op een camping op het Ile de Ré vlak bij zee met een zwembad? Isabelle en Eric heten u welkom op hun 5-sterren camping La Grainetière voor een natuurvakantie in de buitenlucht bij La Flotte en Ré. Ideaal om het eiland Ré per fiets te ontdekken, geniet van het zwemparadijs met een verwarmd zwembad en een wellnessruimte, terwijl de kinderen zich goed zullen vermaken in de kinderclub die in het seizoen geopend is. In de snackbar van de camping kunt u genieten van lekker eten en een keuze aan drankjes om u op te frissen.

Verblijf tegen het beste tarief op onze camping op het Ile de Ré

Voor uw vakantieverblijf op het Ile de Ré biedt de 5-sterrencamping La Grainetière u een ruime keuze aan comfortabele accommodaties, van luxe stacaravans tot volledig uitgeruste caravans of traditionele kampeerplaatsen met alle voorzieningen voor een tent, caravan of camper. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten en diensten beschikbaar om u een topverblijf te garanderen. Aangezien de camping vooral op mensenmaat is, raden wij u sterk aan uw verblijf te reserveren of ons te bellen om uw wensen kenbaar te maken.

Om uw verblijf op onze 5-sterrencamping op het Ile de Ré te reserveren, klikt u op een van de onderstaande links om de beschrijving van uw vakantieverblijf te bekijken.

Aankomsten zijn elke dag van de week mogelijk. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te controleren kunt u contact met ons opnemen via mail op la-grainetiere@orange.fr of per telefoon op +33 5 46 09 68 86.
 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré