Camping met kinderclub op het Ile de Ré

Bent u op zoek naar een familiecamping op het Ile de Ré waar uw kinderen en kleinkinderen zich geen moment zullen vervelen? Welkom op Camping **** La Grainetière in La Flotte-en-Ré!

Tijdens hun vakantie hebben de kinderen hun eigen club, met activiteiten die alleen voor hen bestemd zijn. Creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien, er is voor elk wat wils. En bovendien is het gratis!

Uw kinderen hebben een onvergetelijke vakantie

In juli-augustus verwelkomt de miniclub elke ochtend uw kinderen. Onze animator heeft meer dan een trucje in petto om de kleine kampeerders te verrassen met een programma rijk aan leuke en sportieve activiteiten aangepast aan elke leeftijd, van 3 tot 12 jaar oud!

De activiteiten en animaties van de miniclub

De kinderen kunnen zich vermaken en hun energie kwijt op de Olympische Spelen, sporttoernooien, schattenjachten en andere teamspellen. Voor de creatievelingen is er geen gebrek aan activiteiten: make-up, schilderen, plastische kunsten, dans- en zangworkshops zullen de vakantie van de kinderen op het Ile de Ré opvrolijken!
En terwijl de kinderen zich vermaken, nemen de ouders de gelegenheid te baat om uit te rusten, te sporten of het bezoekprogramma van de dag bij te stellen.

 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré