De animaties van de camping op het Ile de Ré

Bij La Grainetière houden we vooral van rust! Daarom zijn er niet veel animaties op de camping van het Ile de Ré. Maar in de zomer organiseert de camping enkele avonden voor het plezier van het samenzijn.

Een rustige en levendige camping tegelijkertijd!

Als vakantie voor ons vooral rijmt op rust, vrede en ontspanning, dan weerhoudt dat ons er niet van om in juli en augustus een mooi animatieprogramma te verzinnen.
Op zondag, tijdens het aperitief, wordt u een concert voorgesteld op het terras van de snackbar. Dan kunt u de hele week door deelnemen aan thema-avonden in een warme familiesfeer. Mis onze beroemde mosselen en frieten, paella- en pannenkoekenavonden niet, waarin gastronomische lekkernijen en gezelligheid gelukkig worden gecombineerd!

Animaties en gezinsshows op de camping

s Avonds is het tijd voor een show en vermaak! Ontdek originele animaties over het thema circus en magie. Op het programma: een goochelaar met een passie voor zeepbellen, goochelshows getint met humor en poëzie, circusacts om kinderen te laten dromen... De kans voor iedereen om goede tijden te delen met de familie en thuis te komen met herinneringen vol herinneringen!

 
Kies uw accommodatie voor uw verblijf op het Ile de Ré